اندیشمند بزرگترین احساسش عشق است و هر عملش با خرد

Friday, January 6, 2023

Shah of Shahs (9) شاهِ شاهان (۹)

شاهِ شاهان عنوان کتابی‌ است نوشتهٔ "ریزارد کاپوشینسکی". چنانکه از متن این کتاب مشخص است، کاپوشینسکی در زمان انقلاب و یا زمان کوتاهی‌ پس از آن در ایران بوده و وقایعِ انقلاب را تعقیب میکرده است.اریشارد کاپوچینسکی (و یا ریزارد کاپوشینسکی) خبرنگاری بود که وقایع مهم آسیا، آفریقا، و آمریکای لاتین را گزارش میداد. دوستان او انقلابیونی چون پاتریس لومومبا، چه‌گوارا، و سالوادور آیِندِه بودند. او از طرف دولت‌های بزرگ غرب چهار بار محکوم به مرگ شده بود.ا ریشارد کاپوچینسکی به طور گسترده به عنوان یکی از روزنامه نگاران برجسته قرن بیستم در نظر گرفته می شود که توانایی تقریباً عرفانی در کشف چیزهای عجیب و غریب یا نادیده گرفته شده را نشان می دهد، و این جزئیات گاهاً سورئال را در روایت هایی گنجانده است که فراتر از گزارش صرف است و وارد قلمرو ادبیات می شود.

ریشارد کاپوچینسکی در سال دوهزاروهفت فوت کرد.ااین کتاب، سه سال پس از انقلاب ایران به زیر چاپ رفت، که البته پیشتر از آن قسمت‌هائی از کتاب در مجله "نیویورکِر" به چاپ رسیده بود. فصل‌های مختلف کتاب شاهِ شاهان به تدریج ترجمه و در این وبلاگ می‌آیند. ا

These Authentic Persian Dishes Are Worth Traveling For

Fatemeh Sabeti

January 6, 2023

Iran has a rich and varied history. The variety of tasty cuisine is one of its best features. There is food for every taste and diet in Iran. No matter if a tourist eats meat is a vegetarian or is vegan, they will find something to enjoy there. Food, desserts, and beverages in each province and city vary depending on its location and culture. Therefore, it is essential that foodies visiting Iran taste local cuisine to get a feel for the country's culture.

Iranians place a high value on food preparation, and the recipes for many traditional dishes have been passed down through the generations. And sometimes, a dish with the same name is prepared slightly differently in another city, depending on the local produce and seasonings. Here, we'll share the common dishes served in Iranian homes, all of which visitors must try on their next visit to Iran.